Fotografie & video

"Wat een pláátje!" We zijn met z'n allen als mens behoorlijk visueel ingesteld. Geen wonder dus dat visuele content je het beste bereikt. Beelden zorgen dat de woorden beter blijven hangen. Bewegend beeld zelfs nog meer. Tel daar onze liefde voor branding en merkstrategie bij op en een doorvertaling van jouw brand DNA naar beeld en/of video is al in de maak. In onze eigen studio van 1.000 m² of op locatie.

Ingezoomd

Banners fotografie food

Food

Echt een vak apart. Met onze foodstylisten zorgen we dat elk gerecht ook op de gevoelige plaat een kunstwerkje is.

TOCR2009 Banners fotografie Interieur3

Interieur & Lifestyle

Sfeerfoto's, losse productfoto's, styling en decorbouw: we verzorgen alles op de set van a tot z. In onze eigen studio of op locatie.

TOCR1905 Fotografie Fashion

Fashion & Lifestyle

In fashion- en lifestyle fotografie zijn we helemaal thuis. Van thematische fotografie tot visual storytelling. De modellen regelen we ook.

TOCR1905 Fotografie Product

Product

In onze fotostudio laten we producten tot leven komen. Zo knallen ze er op de website of in die folder straks helemaal uit.

Scoren met video

Wat Messi en Ronaldo zijn voor het voetbal, is video voor je marketingstrategie: gegarandeerd scoren. Maar dan moet je het wel goed aanpakken natuurlijk. Daar komen wij in beeld. Een video opnemen begint niet in de studio of op een shoot-locatie, maar achter de tekentafel. Daar zetten we jouw merk-DNA eerst om naar een concreet plan. Pas als we het daar samen helemaal over eens zijn, gaan we door naar Take 2: action!

Transparant blok

Photography was our first love...

Wist je dat fotografie ooit het eerste was waarmee we begonnen bij Total Creation? Het maakte ons 'groot'. En oude liefde roest niet. Er gaat nog steeds niets boven de magie van een compleet omgebouwde studio met een set waar onze klant ook na zoveel jaar nog U tegen zegt. Of een nieuwe klant verrassen met die parel van een woonboerderij of droomloft die wel degelijk bleek te bestaan. Want locaties scouten doen we gewoon zelf. De nieuwe technieken in fotografie volgen elkaar in rap tempo op, maar wij zijn altijd bij. 360-graden fotografie? High speed? We zetten de nieuwste technieken in voor onze klanten. Daar is in al die jaren niets aan veranderd.

Fashion, food en interieur

Geef ons een video- of fotocamera in de hand en wij voelen ons als een vis in het water. Wat we ook voor je mogen schieten. Een sterke focus hebben we wel, omdat we al zo lang voor bepaalde retailers werken. We zijn helemaal thuis in product-, food-, fashion-, lifestyle- en interieurfotografie en -commercials. Bij fashion & lifestyle klussen werken we altijd samen met ons zusje mohr.amsterdam.

Onze diensten

Meer cases