case
TOCR2009 Website Case Blijdesteijn AW21

Blijdesteijn Mode

in samenwerking met mohr.amsterdam

Het merk: Exclusief shopwalhalla in de Betuwe

Een gevestigd familiebedrijf met een koninklijk tintje. Want met een bestaansrecht van 185 jaar mag het warenhuis Blijdesteijn Mode zich officieel 'hofleverancier' noemen. Het is een begrip in vestigingsplaats Tiel en ver daarbuiten. Met een vloeroppervlakte van bijna 3500 m² kan elke modeliefhebber hier zijn hart ophalen aan bekende modemerken. Voor alles wat met marketingcommunicatie en activatie te maken heeft, heeft Blijdesteijn ons ingeschakeld. Al sinds 2017 maken we samen de mooiste campagnes, online en in print. Daarnaast gaven we het imago een boost door Blijdesteijn als merk stevig te positioneren.

jasje van nu

We stopten vertrouwde waardes in een jasje van nu

Een make-over voor de modespecialist, dit hebben we gedaan:

Hoe zorg je dat je vertrouwde waardes die je al bijna 2 eeuwen (!) met trots uitdraagt duidelijk terug blijven komen in wat je doet en zegt en ga je tegelijkertijd met de tijd mee? Met dat vraagstuk klopte Blijdesteijn Mode bij ons aan. Aan ons dus de taak om het imago van Blijdesteijn op te frissen met een nieuwe huisstijl, levendige kleurprofielen en een tone of voice die helemaal van nu is. Maar dan wel met behoud van dat herkenbare Blijdesteijn-DNA. Elk seizoen zorgen we voor kleine opfrissingen op contentniveau.

Content op alle lagen

In de transitie hebben we ook meteen het bestaande modemagazine BLIJ een boost en meer body gegeven. Daar liggen natuurlijk ook onze roots. Van een vrij plat 'plaatjesmagazine' maakten we van BLIJ een écht magazine met duidelijke contentstrategie en veel meer aandacht voor storytelling, in copy en beeld. Die contentstrategie zetten we door voor alle andere kanalen van Blijdesteijn: de website, wekelijkse nieuwsbrief, social media en advertising.

TOCR2009 Website Case Blijdesteijn AW2112
TOCR2009 Website Case Blijdesteijn AW218
TOCR2009 Website Case Blijdesteijn AW219
TOCR2009 Website Case Blijdesteijn AW214
TOCR2009 Website Case Blijdesteijn AW2110
TOCR2009 Website Case Blijdesteijn AW215
TOCR2009 Website Case Blijdesteijn AW2111
TOCR2009 Website Case Blijdesteijn AW216
TOCR2009 Website Case Blijdesteijn AW217
fashion